Országos szépségverseny

2019.07.22. 07:30

Tündérszépek 2020: Török Tímea mindenkit jelentkezésre buzdít! (videó)

A 2019-es verseny Fejér megyei fordulójának győztesével beszélgettünk a Tündérszépek-nyújtotta lehetőségekről.

Elekes Gergő

Török Tímea, a Fejér megyei forduló győztese

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

2019-ben indítottuk útjára a Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünket, melynek rögtön az első szezonja óriási sikernek örvendett. Nem is volt kérdéses, hogy folytatni kell a dolgot, így napokkal ezelőtt újra megnyitottuk a jelentkezési felületünket.

Habár az előző szezonban nem Fejér megyéből került ki az országos verseny győztese, most ismét azzal a céllal vágunk bele a versenybe, hogy bebizonyítsuk, nálunk élnek az ország legszebb hölgyei!

Amíg azonban az új jelentkezőkre várunk, felkeressük az előző évad győzteseit, név szerint a székesfehérvári Török Tímeát, aki a megyei fordulót megnyerte, a sárbogárdi Bodoki Bernadettet, aki a regionális fordulóban a legtöbb szavazatot elért Fejér megyei hölgy lett és így képviselhette megyénket az országos fordulóban, illetve a lepsényi Kalló Jennifert, aki a megyei forduló harmadik helyezettje lett.

Megjött a kedved a dologhoz? Úgy gondolod, hogy nálad nincs szebb lány a vidéken? Esetleg a barátnőd az, aki után mindenki megfordul? Vagy tán a lányodnak bizonyítanád be a róla készült fotókkal, hogy igenis gyönyörű? Ha bármelyikre bólintottál, küldd el a jelentkezésed a Tündérszépek oldalon található űrlapon, és vegyél részt egy életre szóló kalandban!

Jelentkezni október 8-ig lehet a Tündérszépek oldalon. Légy Te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában