Közérdekű

2019.07.07. 10:00

Forgalomkorlátozás lesz Fehérváron a Gyulai István Memorial miatt

Július 9-én, kedden újra Székesfehérvár ad otthont a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjnak. Az egész napos Bregyó-közi programokhoz kapcsolódóan a környéken forgalomkorlátozásokra is kell számítani.

feol.hu, ÖKK

Jövő kedden ismét Fehérváron állnak rajthoz a világ legjobb atlétái, a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon. A verseny programjai már 12.00 órakor kezdődnek és egészen 22.00 óráig tartanak.

A Közútkezelő tájékoztatása szerint a verseny napján, reggel 8 órától a Bregyó közben, a Fürdősor és a Ligetsor között mindkét forgalmi irányban ideiglenes megállási tilalmat vezetnek be, míg a Fürdősor Bregyó köz és Aranysas utca közötti szakasza ideiglenesen kétirányú forgalmirendű lesz. A területre pedig csak a lakók hajthatnak be.

Lezárják a Bregyó közben az Il Sempre Étterem és az Aranysas utca közötti szakaszt, és a KNYKK Zrt. menetrendszerinti autóbuszjáratainak átengedése mellett, a Ligetsoron a buszfordulót is.

A szervezők a közlekedők és az ott lakók megértését kérik, egyúttal mindenkit szeretettel hívnak a Gyulai Memorial programjaira!

Részletek az alábbi linken olvashatóak:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában