Gratulálunk!

2019.06.13. 07:25

Fridel Marianna, a Tóparti Gimnázium tanára kapta a Székesfehérvár Ifjúságáért díjat

A Székesfehérvár Ifjúságáért díjat Cser-Palkovics András polgármester Fridel Mariannának, a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium tanárnőjének adta át szerdán délután a Hiemer-házban rendezett ünnepségen.

V. Varga József

Kitüntetett figyelemben az elismert Fridel Marianna

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A díjat 2015-ben alapította az önkormányzat; az elismerés annak a személynek adományozható, aki a megyeszékhely ifjúsága érdekében tartós, kiemelkedő szakmai munkát végzett, így tevékenységével a demokráciára és a közéleti felelősségre nevelés, valamint a diákjogok érvényesülése területén a fiatalok javát szolgálja.

A 2019-es év díjazottja Fridel Marianna, aki a kezdetek óta lelkes támogatója a Székesfehérvári Diáktanács tevékenységének. A Tópartiban három éve segíti a diákok munkáját. A diáktanács programjai mellett az iskolai diákéletet is koordinálja, segíti annak fellendítését, a különféle programok megszervezését.

Kitüntetett figyelemben az elismert Fridel Marianna
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A diákönkormányzatok munkáját segítő pedagógusok – Béresné Rodler Krisztina (Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola), Kanczlerné Horváth Melinda (Székesfehérvári Szakképzési Centrum Váci Mihály Ipari Szakképző Iskolája és Kollégiuma), Mozessyné Nagy Henrietta Ciszterci Szent István Gimnázium), Némethné Csentei Gabriella (Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény), Ötvösné Almássy Judit (Kossuth Lajos Általános Iskola), Pallag Ildikó (Nemes Nagy Ágnes Kollégium), Polczer Zoltán (József Attila Kollégium), Seybold Emese (Munkács Mihály Általános Iskola) és Somogyfoki Gáborné Gödény Krisztina Noémi (Ciszterci Szent István Gimnázium) – a város ajándékát vehették át.

Ugyancsak ajándék illette a városi diáktanács elnökségét: Magyaródi Anett elnököt, valamint Őrsi Csenge, Sági Enikő és Uley Olga alelnököket.

Az ünnepségen köszöntőt és pohárköszöntőt mondott Cser-Palkovics András és Mészáros Attila alpolgármester, műsorral közreműködött a Tóparti diákközössége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában