Tánccal a kór ellen

2019.06.07. 16:13

Alzheimer Café júniusban is a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban

A tánc, a mozgás jelentőségéről a betegség megelőzésében, kezelésében, ennek fontos szerepéről lesz szó az Alzheimer Café júniusi összejövetelén.

ÖKK

Fotó: pixabay.com

A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban június 14-én, pénteken 17 órakor kezdődő program lehetőséget ad arra, hogy a szellemi hanyatlásban szenvedők, az érintett családtagok és gondozóik egy csésze kávé mellett beszélgethessenek tapasztalataikról. A délután előadója Csirmaz Szilvia szenior örömtánc referens.

Az Alzheimer Café a Katolikus Szeretetszolgálat Országos Papi Otthonának – egy nemzetközi minta alapján – szervezett rendezvénye, amellyel olyan közösséget szeretnének szervezni, amely találkozási lehetőséget biztosít az Alzheimer-kórban és egyéb demens betegségekben szenvedők, hozzátartozóik, gondozóik és a téma iránt érdeklődő emberek számára.

A június 14-én, pénteken 17 órakor kezdődő találkozó alkalmával Csirmaz Szilvia szenior örömtánc referens előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Szó lesz a mozgás, a tánc szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásáról, és a beszélgetést követően az R-Zsu Szenior Örömtánc Klub tart rövid bemutatót.

A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban tartott rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak az előadásra, és egy csésze kávéra, egy közös beszélgetésre.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában