Kecske

2019.06.24. 13:43

A jenői Jenci a főutcán baktatott

A Kőszárhegyi Alvégi Baráti Kör ajándékot hozott a Tűzrőlpattant Menyecskéknek egy cuki kiskecske személyében, akit stílusosan Jencinek neveztek el.

Nagy Anikó, FMH

Ajándékozók és ajándékozottak, no meg Jenci, a cuki kiskecske

Fotó: Nagy Anikó

A barátság a környékbeli települések egyesületeivel, így a többi között a Kőszárhegyi Alvégi Baráti Kör tagjaival nem ma kezdődött. Egy sokéves kapcsolat pecsételődött meg most újra. A „furfangos” ajándékkal a kőszárhegyiek hetedik születésnapjukon lepték meg a menyecskéket. Nagy meglepetésre egy háromtagú kecskecsaládot hoztak magukkal, mondván: együvé tartoznak.

 

Ajándékozók és ajándékozottak, no meg Jenci, a cuki kiskecske
Fotó: Nagy Anikó

A kedves kis családfőt és famíliáját Kerekes Ildikó polgármester, a legbátrabb menyecske vette át Takács István egyesületi elnöktől, és rögvest meg is sétáltatta a jenői főutcán. Jenci és családja elhelyezésében és gondozásában Ildikó nyújt majd támaszt, de amíg a megfelelő kerítés elkészül, segítséget kap a falubeliektől. Lehet, hogy jövőre a Tűzrőlpattant Menyecskék, nyolcadik születésnapjukon kecskesajttal várják majd kőszárhegyi barátaikat?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában