legmodernebb munkagépek

2019.05.14. 07:40

Szántóföldi Napok és AgrárgépShow lesz Mezőfalván

Joggal tarthat számot a gazdatársadalom érdeklődésére az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye, amelynek Fejér megye ad otthont.

B. Kiss László

Budapest, 2018. január 24. Mezõgazdasági gépeket néznek érdeklõdõk a 36. Agromashexpo és a 8. Agrárgépshow kiállításon a fõvárosi Hungexpón 2018. január 24-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Kovács Tamás

Korábban is voltak fajtabemutatók és rendeztek kiállítást az agárgépekből. Ám a modern technikát a fővárosban, álló helyzetben tekinthették meg a gazdák. A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow azonban, melyet május 23-án és 24- én rendeznek Mezőfalván, úgy ötvözi ezt a kettőt, hogy a korszerű gépeket munka közben is megtekinthetik az érdeklődők. A kiállítás az ország legnagyobb ilyen rendezvénye, összesen 62 hektárt foglal majd el a határban, ahová a vizet és villanyt is kivitték. A fajtabemutatóhoz a mikroparcellákat már korábban bevetették, így mostanra szárba szöktek a növények. A legmodernebb munkagépek több mint 20 hektáron tartanak majd bemutatókat, és lesz egy demópálya is, ahol az érdeklődők is kipróbálhatják a különféle masinákat. De persze nem hiányoznak majd a standok sem. A rendezvény – úgy értesültünk – díjmentesen lesz látogatható.

Vezető képünk archív felvétel, illusztrációként szolgál! MTI Fotó: Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában