Gratulálunk!

2019.05.06. 16:30

Perkátai siker a ferencvárosi hastáncversenyen

A márciusi balatonszemesi arany minősítés után 2019. május 5-én délelőtt újabb megmérettetés várt a perkátai Rácz Noncsikára a fővárosi Ferencvárosi Művelődési Központban, ahol a XXI. Egyéni, és XXII. Csoport Országos Hastáncversenyt rendezték meg.

Vigh György

Részlet Rácz Noncsika versenytáncából

Fotó: Vigh György

11:00 órakor Bacsa Ildikó köszöntötte a megjelenteket, anyák napja alkalmából pedig külön az édesanyákat is, majd bemutatta a zsűrit. A május 30-án 12. születésnapját ünneplő Noncsika a dunaújvárosi Kleopátra Bellydance Group színeiben harmadikként lépett a színpadra Mini II. gyermek egyéni kategóriában és egy nagyon látványos „Show modern” stílusú táncot adott elő, melyre Balázsné Nárai Andrea készítette fel.

A zsűri a megjelenést, a technikát, a koreográfiát, az elemgazdagságot, valamint a közönséggel való kapcsolattartást figyelte az előadás során. Gyerekeknél 90-100% közötti pontmennyiséget kell elérni az arany minősítéshez. Az eredményre 13:00 óráig izgulhattunk, amikor kiderült, hogy Noncsika arany minősítést ért el. Mindenki nagyon örült az újabb aranynak!

Részlet Rácz Noncsika versenytáncából
Fotó: Vigh György

Szívből gratulálok Noncsikának, felkészítőjének Balázsné Nárai Andreának és nem utolsó sorban Noncsika édesanyjának!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában