szavazás

2019.05.27. 11:08

Olvasóinknak mindig is Videoton marad a focicsapat

A 2019/2020-as szezontól újra változik a Mol Vidi Fc neve és címere. Ennek kapcsán kérdeztük meg Olvasóinkat, mit gondolnak az újabb névváltoztatásról?

feol.hu

Székesfehérvár, 2018. november 21. A gólszerzõ fehérvári Juhász Rolandnak (j) gratulál csapattársa, Paulo Vinícius az OTP Bank Liga 6. fordulójából elhalasztott MOL Vidi FC - Újpest FC labdarúgó-mérkõzésen a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2018. november 21-én. A mérkõzést, amellyel felavatták a fehérvári csapat új futballstadionját, 1-0-ra megnyerte a MOL Vidi FC. MTI/Illyés Tibor

Fotó: Illyés Tibor

Május közepén adta ki a közleményt a klub, miszerint a következő szezonnak új névvel és címerrel vágnak neki. Az új felvetés szerint sok csapat viseli a klub városának nevét, ennek köszönhetően MOL Fehérvár FC lesz a csapat neve. Olvasóinkat arról kérdeztük, egyetértenek-e a döntéssel?

Olvasóink 10 százalékának az eddigi név is tetszett, nem is értik, miért van ez a sok változás. Csupán egy százalékkal többen voksoltak arra az opcióra, hogy örülnek, hogy végre szerepel Fehérvár neve a csapat nevében is.

A döntő többség viszont, Olvasóink 79%-a úgy véli, nevezhetik akárhogy a focicsapatot, nekik mindig is Videoton marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában