Életet az Éveknek

2019.05.09. 07:02

A közösséghez tartozás élménye fontos a fehérvári nyugdíjasoknak

Jubileu­mi ünnepséget tartottak a nyugdíjas szervezetek a Fehérvári Civil Központban.

Palocsai Jenő

Vidám eseményre gyűltek össze a szervezet tagjai szerdán Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Harmincadik évfordulóját ünnepelte a Nyugdíjas Szervezetek „Életet az Éveknek” Fejér Megyei Szövetsége az épület színháztermében.

A 2017-ben megválasztott elnök, Greskó Gáborné úgy nyilatkozott, hogy nincsen más titka a harmincéves fennállásnak, minthogy vidáman és tevékenyen kell élni, mert a nyugdíjas lét tartalmas is lehet:

– Mi szeretünk utazni és kirándulni, népdalköröket alkotva énekelni, táncolni, részt venni a települések rendezvényein. Tagjaink jelentős részének nagy erőt ad a közösséghez tartozás érzése. Gyakran már az is pluszt jelent, ha van egy esemény, ami miatt csinosan fel kell öltözni és ki kell mozdulni otthonról.

Vidám eseményre gyűltek össze a szervezet tagjai szerdán
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A nagyterem színpadán Paulits István, a klubszövetség alelnöke mondott ünnepi beszédében köszönetet mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak az elmúlt 30 év sikereihez.

Molnár Tamás képviselő az önkormányzat nevében nyújtott át emléklapot az évforduló alkalmából. A városatya példának állította a mai fiatalok és a most alakuló egyesületek elé a nyugdíjas szervezetet, ami képes volt ennyi időn át ilyen hatékonyan működni.

Ezután néptánc, ének, vers és más színpadi események szórakoztatták a vidám közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában