FEZEN-jegyet is nyerhetsz vele

2019.04.24. 16:30

Ott leszel a Floralián? Tudósíts róla 21. századi stílusban!

Általános és középiskolások tudósításait várja az Online Floralia, azaz #gorsium21. a szervezők két-három fős csapatok jelentkezését várják, akik kötetlen műfajú produktumokat készíthetnek a tavaszünnepről. A legjobb pályázatokkal FEZEN-jegyet is lehet nyerni.

feol.hu, ÖKK

Tudósíts 21. századi stílusban egy birodalmi eseményről: Floralia instán, videón, képekben, tweetekben vagy Online Floralia, azaz #gorsium21 – felső tagozatosokat és középiskolásokat szólít meg a felhívás.

A jelentkező csapatoknak az április 27-28-án megrendezésre kerülő Floralia rendezvényéről kell online-tartalmat létrehozniuk – a műfaj kötetlen, fotóval, videóval, hanganyaggal, írással stb. pályázhatnak a diákok. Lehet átfogó tablót készíteni, vagy bemutatható a gazdag programkínálat bármelyik szelete, a kecskesimogatótól a csatajeleneteken vagy a mini ásatásokon keresztül az ókori összművészeti komédiáig. Az elkészült produkciók Székesfehérvár Facebook-felületére kerülnek fel. A legjobb pályamunkákkal FEZEN-jegyeket lehet nyerni, illetve belépési lehetőséget a nyári nagyrendezvények kulisszái mögé és az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra.

A jelentkezéseket a [email protected] e-mail címre kell elküldeni április 24-én, szerdán éjfélig, ezután a szervezők visszajelzést küldenek, hogyan juthatnak be a rendezvényre a pályázók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában