Mindenkinek jár a húsvét öröme

2019.04.16. 07:25

Idén is átadta a húsvéti adományokat a Szegényeket Támogató Alapítvány

A Gáz utcai sportcsarnokban megrendezett eseményen az Alba Fehérvár kosaras és kézilabdás játékosai is részt vettek.

Palocsai Jenő

A fehérvári kosárcsapat aláírt kártyákkal is kedveskedett a sportrajongóknak

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Hétfő délután a rászoruló családoknak adott egy mosolyt fakasztó, húsvéti meglepetést a SZETA és annak elnöke, Zugor Zsuzsanna. A szokásokhoz híven a város önkormányzata, az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat és az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapata is részt vett a jótékonysági eseményen.

A fehérvári kosárcsapat aláírt kártyákkal is kedveskedett a sportrajongóknak
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az ajándék torta kisorsolása izgalmas lett, mivel csak a negyedik kihúzott név volt jelen az eseményen. Nyúltak az apró kezek a déligyümölcsök után, amiket a csokinyulak közé rejtettek, emellett a támogató hotel kaláccsal, egy gyógyszertár pedig vitamincsomaggal tette kellemesebbé sok mélyszegénységben élő család húsvétját. A sportolók egy-egy mosollyal és autogramkártyával járultak hozzá, hogy emlékezetes legyen a nap.

Deák Lajosné önkormányzati képviselő elmondta, hogy a város számára fontos, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében, a civil szervezetekkel együttműködve segítse a rászorulókat.

Az adományosztáson a megjelentek átvehették az összekészített csomagokat is, melyek leginkább tartós élelmiszert tartalmaztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában