Nehéz, ám izgalmas héten vannak túl

2019.04.14. 07:02

Egyre népszerűbb a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete

Pénteken, a Civil Központban tartották a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete rendezvénysorozat zárókonferenciáját.

Bokros Judit

Nagyon fontos a befogadó hozzáállás –hangsúlyozta előadásában Mile Anikó

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A héten a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat fehérvári székhelyintézményében és több vidéki tagintézményében szerveztek programokat. A záró eseményen Mile Anikó, a szakszolgálat főigazgatója elmondta: Nehéz, ám izgalmas héten vannak túl, amelyet harmadszor szerveztek meg. A Fehérvárról indult, azóta országossá vált rendezvénysorozat egyre népszerűbb, ezért úgy érzik, hogy sikerült elérni a 2017-ben maguk elé tűzött célt. A konferencián a szakszolgálat munkatársai megcsillogtathatták tudásukat, a Kihívás, fejlődés és innováció című szakmai pályázat legjobbjait kérték fel előadásra.

Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerületi Központ igazgatója a megnyitójában utalt arra, mennyire fontos a szakszolgálathoz tartozók munkája, s hozzátette: a közoktatásnak a technikai mellett módszertani változásra is szüksége van.

Ezután a „Fiatal innovátor” pályázat első helyezettje, György-Halmi Bettina gyógypedagógus adott elő Családkísérés a korai intervencióban címmel, majd további előadások következtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában