pörköltfőzés, radírgumi

2019.04.18. 07:10

Diáknapon a birkózó vb-ről hallhattak a vácis diákok

A tavaszi szünet előtti utolsó napot lazább keretek között töltötték a vácis diákok.

Bokros Judit

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mint megtudtuk, a Váci Mihály Ipari Szakgimnáziumban és Szakközépiskolában évente egyszer szerveznek diáknapot, amelyen változatos programokat állítanak össze a fiataloknak. A kint és benti tevékenységek, foglalkozások között szerdán is volt könnyedebb (például pörköltfőzés) és komolyabb (angol és német vetélkedők), s érdekességekre is sor került.

A klub vendége volt délelőtt az egyik tanuló édesapja, Róth Tamás fotóriporter, aki a tavalyi, budapesti birkózó világbajnokságon szerzett élményeit osztotta meg a főleg ifjakból álló hallgatósággal.

Róth Tamás Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A vetített képes előadás során kiderült: Róth Tamás húsz éve foglalkozik fotózással, amely az elmúlt három évben a hivatásává vált, szabadúszóként dolgozik. Főleg sporttal kapcsolatos eseményeket fotóz, így került a birkózó világbajnokság csapatába is. Feladata a vendégek és a kísérő események dokumentálása volt.

A fotóriporter sokat mesélt a világverseny promóciójáról, lebonyolításáról is.

Üde színfolt volt még a szintén a klubban látható radírgumi kiállítás: a ciszteres Somogyfoki Botond hozott el sok-sok színes radírt közel ezer darabos gyűjteményéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában