Mi Hazánk Mozgalom

2019.04.08. 07:15

Áttörnék az ötszázalékos küszöböt Dunaújvárosban

„Ha lesz mandátumunk, vagyis áttörjük az ötszázalékos küszöböt, az önmagában egy csoda lesz” – hangsúlyozta Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke szombaton Dunaújvárosban a lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatón.

MTI

Toroczkai: az EU-ban a béreket és fizetéseket kellene egységesíteni, nem a politikákat

Fotó: Sági Zoltán / Fejér Megyei Hírlap

Kiemelte: „a semmiből jőve”, saját oligarcha és állami támogatás nélkül, kizárólag a tagjaik és szimpatizánsaik erejéből, lelkesedéséből politizálva, néhány hónappal bejegyzésük után a bejutás az Európai Parlamentbe olyan áttörést jelentene, hogy az önkormányzati és a 2022-es országgyűlési választásokra megkerülhetetlen politikai erővé válna mozgalmuk.

Megjegyezte: nem számolgat mandátumokat, ha ez alapján működne, akkor a Jobbik EP-listáját vezetné és nem a Mi Hazánkét.

Elmondta, folyamatosan járja az országot, és az elmúlt fél évben világossá vált, ma Magyarországon két nagy politikai tömb van: az egyik a Fidesz által vezetett nemzeti együttműködés rendszere, a másik pedig az „elvtelenül egyesült balliberális oldal”. Hozzátette: azokat a választópolgárokat szeretnék képviselni, akiknek sem Orbán Viktor, sem Gyurcsány Ferenc rendszere nem felel meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában