Maskarás mulatság

2019.03.01. 14:15

Vidám farsangolás zajlott a gyúrói faluházban

Lassan vége a farsangi időszaknak, de több helyen mostanság tartják az utolsó mulatságokat

Bokros Judit

Az iskolások is mind ötletes jelmezekbe bújtak az alkalomra Gyúrón

Fotó: Hársfalvi Mária

A gyúrói faluházban az elmúlt napokban szervezték meg az iskolai és óvodai farsangot. Ilyenkor akár a szülők is beöltözhetnek, de a lényeg az, hogy a gyermekek viseljenek különböző maskarákat. A fényképeket elnézve nagyon jó ötletekkel rukkoltak elő a családok. Az iskolásoknál a klaszszikusnak mondható balerina-, tündér-, indiánjelmezek mellett még póknak, sárkánynak, madáretetőnek, sőt hűtőgépnek is beöltöztek egyesek. A gyerekeket több kategóriában díjazták.

Az óvodásoknál is sok helyes apróság érkezett a murira. Disney-filmek mesehősei, kedvelt állatfigurák töltötték meg a faluházat. Ezen a farsangon játékok is várták a gyerekeket, akiknek a pódiumon bűvészmutatványokkal is kedveskedtek.

Az iskolások is mind ötletes jelmezekbe bújtak az alkalomra Gyúrón
Fotó: Hársfalvi Mária

A gyúróiak tehát amit csak lehet, megtettek a télűzés kedvéért. Most már jöhet a tavasz, amelynek egyik hangsúlyos programja lesz a víz világnapi mécsesúsztatás a Szent László-patakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában