Kisimított útszakasz

2019.03.18. 07:10

Felújították a Gyár utca torkolatának aszfaltburkolatát Ráckeresztúron

Az önkormányzat egy nemzetközi, helyi telephellyel is rendelkező vállalat támogatásával újította fel a Gyár utca torkolatának aszfaltburkolatát.

Gajdó Ágnes

Budapest, 2013. január 24. Az úthibák javításán dolgozó Gábor Zoltán, a BKK Közút Zrt. munkatársa hibás darabot vág ki szélvágó géppel az aszfaltból Budapesten, a XI. kerületi Duránci és a Hunyadi Mátyás út sarkán 2013. január 24-én. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint naponta 500-700 új kátyú keletkezik Budapest útjain a csapadékos, téli idõben. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Tavaly a településen áthaladó, 6204. számú főút aszfaltburkolata a Gyár utcánál felgyűrődött, emiatt személy- és tehergépkocsik is fennakadtak a kereszteződésnél. A közút kezelője a hibát kijavította, azonban felhívta a polgármesteri hivatal figyelmét arra, hogy az önkormányzati tulajdonú Gyár utca a torkolatnál nagymértékben megsüllyedt, ami továbbra is veszélyezteti a személy- és vagyonbiztonságot. Ennek felújítása, átépítése pedig az önkormányzat feladata.

A mintegy 7 millió forint összértékű rekonstrukció végül a ráckeresztúri telephellyel is rendelkező MPF Holding támogatásával valósulhatott meg. A beruházás azért is fontos, mert az utcában található a sportpályán kívül a község ivóvízbázisát jelentő két kút, a „vízház” is, aminek megközelíthetőnek kell lennie.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában