április közepéig

2019.02.27. 11:08

Péntektől egyirányúvá válik a Fiskális út Kassai út – Pozsonyi út közötti szakasza

Március 1-jétól április közepéig ivóvízvezeték rekonstrukciója miatt egyirányúsítják a Fiskális út Kassai út – Pozsonyi út közötti szakaszát.

Feol.hu

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Március 1-jén, pénteken 8 órától előreláthatólag április 15-ig ivóvízvezeték rekonstrukciója miatt egyirányúsítják a Fiskális út Kassai út – Pozsonyi út közötti szakaszát a Béla út irányából a Pozsonyi út irányába. A forgalmi rend változása érinti a gépjárművezetőket és a tömegközlekedőket is.

Terelőútvonalon járnak majd a külső végállomás irányába közlekedő autóbuszjáratok:

A Béla út irányába, a Videoton érintése nélkül közlekedő „31” jelzésű autóbuszjáratok a Pozsonyi út – Berényi út – Túrózsáki út terelőútvonalon közlekednek. Kimaradó megállóhely: Pozsonyi út / Fiskális út (az autóbuszok a Fiskális úton kialakított megállóhely helyett a Pozsonyi úton kialakított megállóhelyen állnak meg).

A Videoton Ipari Park, Videoton, Béla út irányába közlekedő „23”, „23E”, 31E, valamint a Videoton érintésével közlekedő „31”-es jelzésű autóbuszjáratok a Pozsonyi út – Berényi út terelőútvonalon közlekednek. Kimaradó megállóhelyek: Pozsonyi út / Fiskális út (az autóbuszok a Fiskális úton kialakított megállóhely helyett a Pozsonyi úton kialakított megállóhelyen állnak meg) Máriavölgyi elágazás, Videoton (Csak a „23”-as járatok esetében, mivel az autóbuszok a terelőútvonalon lévő Karinthy F. u. megállóhely után a Cento u. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.)

Az autóbuszok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megállnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában