esélyteremtés

2019.01.30. 07:10

Itthon Csákváron ösztöndíjra lehet pályázni

Az önkormányzat pályázatot hirdet a közép- és felsőfokú tanulmányokat folytatók támogatására az Itthon Csákváron Tanulmányi Ösztöndíj elnyerésére.

Borsányi Bea

Forrás: shutterstock

Az ösztöndíjpályázat célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok tanulmányainak segítése. Az elnyerhető ösztöndíj összege tanulmányi félévre, azaz 5 hónap időtartamra jár. Középiskolai tanulói jogviszonnyal rendelkező diákok részére az ösztöndíj havi összege bruttó 25 ezer, felsőoktatási intézményi hallgatók részére havi bruttó 42 ezer forint.

Pályázatot nyújthatnak be azok a Csákváron állandó lakóhellyel rendelkező diákok, akik középiskolai vagy felsőoktatási intézményben nappali tagozatos tanulók, a pályázat benyújtásának határidejéig 13. életévüket már igen, de 28. életévüket még nem töltötték be és szociálisan rászorulók.

A pályázatot egy eredeti példányban, zárt borítékban – személyesen vagy postai úton – a megadott űrlapon kell benyújtani mellékleteivel együtt úgy, hogy az február 14-ig beérkezzen Csákvár Város Önkormányzatához. A pályázati űrlap az önkormányzatnál személyesen igényelhető, vagy elektronikus formában letölthető annak honlapjáról a www.csakvar.hu oldalról, ahol megtalálnak az ösztöndíjjal kapcsolatos minden további tudnivalót is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában