Gimnazisták is segédkeztek

2018.11.28. 07:15

Kéttonnányi ünnepi adományt gyűjtöttek Fehérváron

December közepéig biztosan eljut majd a több mint kéttonnányi tartós élelmiszert tartalmazó adomány a nehéz sorsú gyermekek és fiatalok asztalára.

Janó Andorné, FMH

Tej, olaj, rizs és liszt is lesz a csomagokban

Fotó: Janó Andorné

Harminc óra alatt több mint kéttonnányi tartós élelmiszert gyűjtött a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület negyvenöt önkéntese a Magyar Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtésének keretein belül Székesfehérváron. Az egyesület tagjai mellett részt vettek az adománygyűjtő programban a Garzon Baráti Kör tagjai, voltak állami gondozott fiatalok, illetve vasváris, bugátos és ciszteres gimnazisták, hogy a gyermek- és lakásotthonokban, szociális otthonokban élő gyermekek és volt állami gondozott sérült fiatalok élelmiszerrel való ellátását bővíthessék a karácsonyi időszak közeledtével.

Tej, olaj, rizs és liszt is lesz a csomagokban
Fotó: Janó Andorné

A Vigyázó Kéz egyesület vállalta, hogy huszonöt napon belül 438, a saját családja nélkül nevelkedő gyermek és fiatal, valamint több nehéz sorsú volt állami gondozott számára személyesen adja át a sikeresen összegyűjtött, tartós élelmiszerekből álló adományt, amely a liszten, cukron, rizsen, tésztán, olajon, tejen, valamint konzerveken kívül édességeket is tartalmaz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában