hatvan lelkes játékos

2018.10.22. 08:00

Extrém zászlókeresés – Pirosak és sárgák küzdöttek egymással a paneltömbök között

„A célod megtalálni és megszerezni az ellenfél zászlóját, és visszavinni a saját területetekre. Menekülés közben átadhatod vagy átdobhatod a zászlót másnak.”

Majer Tamás

Ha szombaton délután jártában-keltében a kedves olvasó piros vagy sárga kendős fiatalok csoportját vélte felfedezni a József Attila utca és a Gáz utca paneltömbjei közötti flasztereken – akik látszólag indokolatlan rendben futkároztak fel s alá –, nos, nem a szeme káprázott.

A pirosak és a sárgák küzdöttek meg egymással az Extrém Generáció és a Keresztény Közösség Egyesület urbánus játékán.

A programon részt vevő körülbelül hatvan lelkes játékos zöme tizen- és huszonéves fiatalokból állt, de 10 év alatti picik és 50 feletti örökifjak is bekapcsolódtak a víg kedélyű, testet, szellemet megmozgató baráti „balhéba”. Bevezetőnkben a megmérettetés szabálykönyvének első pontját idéztük. A jelentkezők két csapatra váltak szét, majd még kisebb egységekben hajkurászták az ellen zászlaját, amelyet egyébként egy jól látható helyre kellett kitűzni.

S hogy ki győzött? Mindenki, aki ott volt!

Az Extrém Generáció nemcsak a Keresd a zászlót! elnevezésű játék gazdája, ők szervezik a székesfehérvári, rendre tavasszal esedékes párnacsatát és a nyári, a hűsítő hangulatú vízi csatát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában