Pattogtató kis kezek

2018.10.05. 07:20

A Napsugár óvoda önfeledten játszó ovisai vették birtokba az Alba Sportcsarnokot

Az új ovis sportprogramjáról tartott bemutató foglalkozással egybekötött tájékoztatót az Alba Fehérvár Kosárlabda Utánpótlás Szakosztálya csütörtök reggel.

Krebsz András

A gumilabdás, tornaszőnyeges, bójás ügyességi feladatokat Salamon Endre edző felügyelte

Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

Az új ovis sportprogramjáról tartott bemutató foglalkozással egybekötött tájékoztatót az Alba Fehérvár Kosárlabda Utánpótlás Szakosztálya csütörtök reggel, az Alba Regia Sportcsarnokot a Napsugár óvoda vegyes csoportjának önfeledten játszó ovisai vehették birtokukba. Az óvodák a gyerekek egészséges életmódra való nevelése és a mozgáskultúrájuk fejlesztése mellett egy nagyobb eszközcsomagot is kapnak, a kis tornaszobával rendelkező intézmények számára pedig óriási lehetőség egy ekkora csarnokban edzeni.

A gumilabdás, tornaszőnyeges, bójás ügyességi feladatokat Salamon
Endre edző felügyelte
Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

 

Az eseményen részt vevő Mészáros Attila alpolgármester kiemelte, fontos a legkisebbekkel is megismertetni a különböző sportágakat. A foglalkozások időtartama heti kétszer egy óra, a kosárlabdán kívül meghatározott tematika szerint több sportágakban is képzik majd a gyermekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában