Polgármesterjelölt

2018.10.18. 14:30

A fiú indulna, az apa szomorú

Két napja közöltük az információt, miszerint az ifjabb Balsay István lehetne az ellenzék polgármesterjelöltje.

Nagy Zoltán Péter

Megpróbáltuk elérni Balsay István 2-t (aki ezen a néven aposztrofálja magát a közösségi oldalakon), ám ő kijelentette, hogy a két napja megjelent kép miatt – amelynek közléséhez nem járult hozzá – a továbbiakban nem nyilatkozik a Fejér Megyei Hírlapnak és a FEOL-nak. Ezt tiszteletben tartva a Fehérvár Televízióban közöltekből tudjuk, hogy vannak polgármesteri ambíciói, amit – ha az ellenzék erre felkéri – szívesen be is vállal. Tehát az FMH korábbi cikke nem légből kapott.

Az ellenzék oldaláról továbbra is csak Ráczné Földi Judit ad információt, ami változatlanul megegyezik azzal, hogy a DK elnöksége őt választja polgármesterjelöltnek Székesfehérváron. Más a helyzet a szocialista Márton Rolanddal, aki az FTV-ben kifejtette: ő programok mentén gondolkozik, amihez ha találnak közös jelöltet az ellenzéki pártok, azt elfogadja. Arra a kérdésre, hogy Balsay István 2-t is elfogadná-e, kitérő választ adott. A Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatója, Árgyelán János elmondta, hogy pártjuk radikális jobboldali, és semmilyen baloldali párttal, köztük a Jobbikkal sem működik együtt.

Megkerestük Balsay István egykori polgármestert is, aki őszinte és elkeseredett választ adott:

Két napja tudtam meg én is, de István attól még a fiam, akit nagyon szeretek, és féltem őt! Én pedig maradok a 30 évvel ezelőtt elkezdett fideszes–keresztény úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában