Hatvan csapat közül lettek a legjobbak

2018.10.01. 13:00

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság újdonsült bajnokai

Csúcsformában játszó csapattal, a döntőben gólokban gazdag mérkőzésen sikerült megnyernie a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság focistáinak a Belügyminisztérium országos kispályás labdarúgóbajnokságát.

Tóth Sándor

Fotó: FMRFK

A sporteseményt a belügyi szervek 16 legjobb együttesének részvételével az Algyői Sportközpontban rendezték meg immár harmadik alkalommal. A megjelentek között ott voltak a Belügyminisztérium, a rendőrség, a katasztrófavédelem, a büntetés-végrehajtás és a belügyi tanintézetek focicsapatai, miután az előzetes körmérkőzéseken kvalifikálták magukat az országos bajnokságra. A Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság válogatottja a tornán magabiztos, jó játékkal szerepelt, így végül a fehérvári zsaruk játszhatták a 2018-as kupa sorsát eldöntő mérkőzést. Az izgalmas, gólokban a vártnál is gazdagabb döntőben 5-1 arányban múlták felül a Bács-Kiskun Megyei Rendőr- főkapitányság együttesét.

Fotó: FMRFK

Aranyérmes bajnokcsapatunk a következő összeállításban lépett pályára: Lattenstein Máté, Komlós Róbert, Szabó Szilárd, Vincze Viktor, Gajdos Gergő, Tamás Gábor, Pusztay Márk, Takács Viktor, Nagy Attila, Varga Dávid; szakvezetők: Halász Attila és Tóth Ádám. – Az elért eredmény és siker értékét növeli, hogy idén az országos bajnokságon mintegy hatvan csapat mérette meg magát a különböző szakterületekről. A győzelem mellett viszont fontos számunkra, hogy a felkészülés és a mérkőzések során jobban megismertük egymást, valamint a tornán más megyékből részt vevő kollégákat. Sportrendezvényeink a fizikai állóképesség növelése mellett az egészségtudatosságot és a kikapcsolódást is szolgálják a munka mellett. A főkapitányság évek óta kiemelt figyelmet fordít a munkatársak sportolási lehetőségeinek bővítésére. Köszönhető ez a szakmai vezetésnek, élén Varga Péter rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitánnyal, akit nemrég választottak a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnökének – nyilatkozta lapunknak a csapat szakvezetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában