Fürdetés puttonyfecskendővel

2018.09.17. 07:20

Gyerekeknek szerveztek tábort a tűzoltók Fehérvárcsurgón

Több mint két tucat gyerek vett részt a helyi önkéntes tűzoltó egyesület napközis táborában.

B. Kiss László

A táborozás egy emlékezetes pillanata

Fotó: fehérvárcsurgói ÖTE

A nyáron negyedszer szervezett a Fehérvárcsurgói Önkéntes Tűzoltó Egyesület napközis tábort. Az évről évre mind nagyobb népszerűségnek örvendő táborban ezúttal huszonhét gyerek vett részt. Az első napon a tűzoltó eszközökkel ismerkedtek a résztvevők.

Másnap a velencei önkéntes lánglovagok táborában nyaraló gyerekeket látták vendégül. Harmadnap az újraélesztést tanulták meg, a délutáni forróságban pedig a víztározónál beindították a tömlőket. Negyedik nap a tűzoltópalánták a velenceiek látogatását viszonozták. Akadályversenyen vettek részt, és ellátogattak a kilátóhoz. Ötödik nap házi verseny keretében adtak számot a hét során megszerzett ismereteikről a gyerekek.

A táborozás egy emlékezetes pillanata
Fotó: fehérvárcsurgói ÖTE

Az eredményhirdetés után búcsúzóul – mint azt a szervezőktől megtudtuk – puttonyfecskendőkkel fürdették egymást a táborozók. A táborhoz a helyi önkormányzat és a megyei tűzoltó szövetség is nyújtott anyagi támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában