Elindult az új év

2018.09.03. 07:45

Épületszárny-átadás és bemutatkozás a martonvásári évnyitón

A tanévnyitó keretében avatták föl a Beethoven Általános Iskola új épületszárnyát, s bemutatkozott Csapó Tamás iskolaigazgató is.

Bokros Judit

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Tóth Iván Sportcsarnokban vasárnap rendezett ünnepség a gyerekek bevonulásával kezdődött, majd köszöntőt mondott a fenntartó Dunaújvárosi Tankerületi Központ igazgatója, Szilágyiné Németh Sarolta, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Szabó Tibor polgármester.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ezután az iskola két évre megbízott igazgatója, a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium volt tanára, Csapó Tamás szólt. Mint fogalmazott: várta ezt a pillanatot, bár két hete minden nap Martonvásárra jár. Eddig sok pozitívummal találkozott, munkája során pedig igyekeznek a diákok kiteljesedéséhez a legtöbb segítséget megadni.

Az énekkel, verssel hangulatossá tett évnyitó után az új épületszárny átadásán a szalagot egy elsős és egy nyolcadikas tanuló vágta át, majd a diákság bevonulhatott az épületbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában