meglepetés

2018.09.05. 16:30

Emlékezetes iskolakezdés: rendőröktől kaptak ajándékot a II. Rákóczi iskola elsősei

Meglepetéssel készültek a rendőrök a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola kisdiákjai számára.

Police.hu

Forrás: police.hu

A tanévkezdéssel egyidőben az előző évekhez hasonlóan Fejér megyében is folytatódik az ,,iskola rendőre” program, melynek során a rendőrség szakemberei többek között tájékoztatást adnak a korosztályt érintő baleset-megelőzési információkról, a közlekedés veszélyeiről, a helyes közlekedési magatartásról, továbbá baleset- és bűnmegelőzési tájékoztató prospektusokat és szóróanyagokat osztanak ki a kisdiákok részére.

Fotó: police.hu

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság a program keretén belül a tanévkezdést szeretné emlékezetessé tenni, ezért egy kis meglepetéssel készültek a kisdiákok számára. Az iskolarendőrök, minden első osztályos tanulót egy kirándulótáskával, foglalkoztató füzettel, fényvisszaverő matricákkal és láthatósági karkötőkkel ajándékoztak meg. Ezen jelképes prevenciós ajándékokat szeptember 4-én Fejér megyében elsőként a székesfehérvári II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 1.b osztályos tanulói vehették át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában