kettesben

2018.08.03. 16:00

Már hagyománnyá vált a mezőszentgyörgyi fogathajtó verseny

Fogathajtás – kettesben, szól a cím, mellyel természetesen nem a jelenlévők létszámára, sokkal inkább arra utalunk, hogy C kategóriás kettesfogathajtó versenyt rendeztek a településen.

Szanyi-Nagy Judit

Egészségükre vált a sör és asok jó program

Fotó: Kiss Péter

A verseny eredményeiről lapunk sportrovatában számoltunk be a hét folyamán, azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni a helyiek által kínált teljes napi programot sem. Ugyanis a megyei lovasbajnokság szervezőbrigádjának munkáját a mezőszentgyörgyi rendezvényszervezők, Kiss Péter és Márkusné Anett segítették, akik a gyermekekre, családokra is gondoltak.

A műsorban fellépett a polgárdi Gabrieli-Kiss József, a kislángi Happy Girls tánccsoport, az Őszirózsa Nyugdíjasklub kórusa, Csemer Endre Bandika és a Dirty Slippers. De volt íjászat, talpreflexológia, illetve olyan ínyencségek is, mint a csülkös pacal.

Egészségükre vált a sör és asok jó program
Fotó: Kiss Péter

‒ Nem voltunk könnyű helyzetben ‒ értékelt Berta József polgármester ‒, hiszen aznap reggelre összesen 70 milliméter eső esett le. Így a létszám ingadozott, de legalább háromszáz fő jelen volt a nap során a helyszínen. Az időpontot mégis meg szeretnénk tartani: a verseny nem ütközött más környékbeli rendezvénnyel ‒ mesélte örömmel a településvezető.

Nem mellesleg a Bocskai utcai sportpálya a lovassportokhoz épült, a településen pedig korábban is rendeztek már efféle ‒ például díjugrató ‒ versenyt. ‒ Jövőre találkozunk! ‒ búcsúztak a szervezők Berta Józseftől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában