Országos és megyei versenyeken nyertek

2018.06.14. 10:30

Ünnepség a sárbogárdi diákoknak

Az országos és megyei tanulmányi és sportversenyeken díjat nyert diákokat és felkészítő tanáraikat a városháza dísztermében köszöntötte szerda délután az önkormányzat.

V. Varga József

Zsúfolásig megtelt a városháza díszterme Fotó: Gál Sándor

A város diákjai és felkészítő tanáraik zsúfolásig megtöltötték a dísztermet. Volt nagy zsibongás! Az egyéni díjazottakat és a különböző csapatversenyeken kiváló eredményt elérők képviselőit Sükösd Tamás polgármester és Novák Kovács Zsolt alpolgármester köszöntötte a derűs ünnepségen. Amint a mezőföldi település polgármestere elmondta lapunknak: az ajándékokat és az emléklapokat széles nyilvánosság előtt adják át most már hagyományosan az arra érdemeseknek, egyúttal a város jó hírét vivő diákok mellett az őket felkészítő pedagógusok munkáját is elismerve.

Zsúfolásig megtelt a városháza díszterme
Fotó: Gál Sándor

„Büszkék lehetünk gyermekeinkre, akik szűkebb pátriánkon kívül is megállják a helyüket!” – tette hozzá. A Sárbogárdi Talentum díjat a múlt heti pedagógusnapon adták át Sükösd Gergőnek (Petőfi Sándor Gimnázium) és Pszota Csengének (Mészöly Géza Általános Iskola). A szerdai ünnepségen a Sárszentmiklósi Általános Iskola éneklő csoportjai adtak ízelítőt műsoraikból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában