kétnapos ünnepség

2018.05.27. 15:42

Sárbogárdi napok, negyedszázadon túl

A Sárbogárdi napok sorozata 1991-ben indult. A kétnapos nagyrendezvény forma 2016-tól él, mely köré előtte és utána több kísérőprogram is kapcsolódik.

V. Varga József

A hagyományos főzőverseny immár a sült ételek kategóriával is kibővült; szombaton, az Ifjúsági parkban sorakozó bográcsokból mennyei illatok szálltak. Bemutatkozott a helyi galambász és íjász egyesület, a vásározók helyi termékeket kínáltak, porondra léptek a civil szervezetek. A sokaságot Sükösd Tamás polgármester köszöntötte, jó szórakozást kívánva a hétvégére mindenkinek. A délutáni tánckavalkádot Korda György és Balázs Klári, a Margaret Island és a Vad Fruttik koncertje követte, az esti táncmulatságon a Jam Show Band húzta a talpalávalót. A vasárnap a városi gyermeknap jegyében telt, vásári bábjátékkal, kardforgatókkal, népi játékokkal, kézműves játszóházzal. A délutáni dumaszínházban Dombóvári István mondta a magáét, este a Bikini zenekar, majd az örökifjú Fenyő Miklós koncertezett.

Alternatív pop Margaret Island módra Fotó: Az együttes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában