A szolgáltató ígéretet tett a hiba kijavítására

2018.05.23. 14:00

Még néhány napig van gödör a kanyar után Pákozdon

Mindig kerülni kell, ráadásul egy kanyar után találkozik vele az autós – panaszolta olvasónk, aki azt szerette volna tudni, vajon mikor tűnik el a gödör az útról.

S. Töttő Rita

A kanyar után bukkan fel ez a gödör, mutatja a lakó

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Hosszú hónapokkal ezelőtt végzett munkálatokat a DRV a pákozdi József Attila utca egyik szakaszán, ám a gödör azóta is kerülésre, fékezésre készteti az autósokat. Lukács József is ott lakik a közelben, ő mesélte, mennyire veszélyesnek tartja a kialakult helyzetet, s hogy maguk a lakók tettek ki figyelmeztető táblákat a gödörhöz.

Vajon kinek kellene szólni? Az önkormányzatnak? A szolgáltatónak?

Úgy vélte, mindkettőnek kellene tennie valamit az ügyben. Portálunkat azonban nem azért kereste meg, mert felelőst keres, hanem azért, mert megoldást. A DRV hamar vissza is jelzett a Fejér Megyei Hírlapnak, s mint kiderült, sok minden közrejátszik abban, mikor fejeződnek be a munkálatok egy területen. A szóvivő így fogalmazott:

„Tekintettel arra, hogy a téli időszak az időjárási körülmények miatt betonozásra és aszfaltozásra nem alkalmas, társaságunk csak márciusban tudta megkezdeni a hibaelhárításból adódó helyreállítások munkálatait, melyeket az ütemtervben rögzítetteknek megfelelően azóta is folyamatosan végez. Ezen kívül a gépi tömörítés mellett célszerű megvárni, hogy az átázott föld a hiba környezetében is teljesen kiszáradjon és utántömörödjön, hogy a végleges helyreállítást, főleg a burkolat későbbi megfelelősége vonatkozásában, elvégezhesse a társaság.”

A kanyar után bukkan fel ez a gödör, mutatja a lakó
Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Ezt követően a szolgáltató azt az ígéretet tette, hogy a pákozdi József Attila utcai szakasz is hamarosan sorra kerül. A gödör eltüntetése, vagyis a szakasz teljes helyreállítási, aszfaltozási munkái várhatóan a jövő héten esedékesek. A lakók már nagyon várják a megoldást, a szolgáltató pedig még egy kis türelmet kért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában