Ideiglenes forgalomkorlátozás

2018.05.04. 10:00

Kedden teljesen lezárják a 62-es utat, mutatjuk hol kerülhet

Rendezvény miatt teljes útlezárásra kell számítani 2018. május 8-án Székesfehérvár és Seregélyes között.

police.hu

Forrás: Google Maps

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2018. május 8-án emlékmű avatási ünnepség lebonyolítása miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a 62-es számú főúton, Székesfehérvár és Seregélyes között.

A főút Székesfehérvár-Börgönd puszta és Seregélyes-Jánosmajor puszta közé eső szakasza 9 óra 30 perctől 11 óráig teljes szélességében lezárásra kerül.

Az érintett útszakasz elkerülése Seregélyest, Dinnyést, a 7-es számú főutat, valamint az M7-es autópályát érintve lehetséges. Az említett időszakban díjmentesen vehető igénybe az M7-es autópálya, az Agárdi lehajtó (56-os kilométerszelvény) és a Fehérvári pihenőhely (59-es kilométerszelvény) között.

Forrás: Google Maps

A forgalomkorlátozás miatt esetlegesen kialakuló torlódások esetén rendőrök fogják segíteni a közúti közlekedés folyamatosságát.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy az említett időpontban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában