Ujjé, a ligetben!

2018.05.29. 18:04

Gyermeknap vidámparkkal, bábszínházzal Polgárdiban

Mindenki Laci bácsija már a délelőtt folyamán figyelemmel kísérte a szakácsok munkáját, többször belenézett a rotyogó bográcsokba.

V. Varga József

Baracskai Ede (b), Nyikos László, Benke László és Simon István

Fotó: Héja Ágnes

A csapatoknak a vasárnapi egyesületi nap össznépi főzőcskéjén öt órájuk volt arra, hogy elkészítsék a legfinomabb gulyáslevest. A zsűrizést Benke László, négyszeres olimpiai bajnok mesterszakács és mestercukrász vezényelte, a díjakat Nyikos László polgármesterrel közösen adták át. A legízletesebb marhagulyást a 7-es Presszó készítette, megelőzve a Soma-Vill gárdáját, illetve

Keresztes Tibort és barátait. A város első pogácsasütő versenyén a legfinomabb pogácsát Jámborné Dankó Erika sütötte, második lett a Polgárdi Nyugdíjasklub, harmadik a Clara Voce Vegyes Kar.

Baracskai Ede (b), Nyikos László, Benke László és Simon István

A rendezvényre, Simon István vezetésével kitelepült a Seuso Hegykör Egyesület: a gazdák a környék legfinomabb boraival kínálták a kóstolókat. Délután a gyerekek foglalták el a Batthyány ligetet: ingyenes lánchinta, kisvasút, rodeóbika, ugrálóvár és játszóház várta a legifjabb polgárokat. Nagy sikert aratott az aprónép körében az óriásbuborék bemutató és a Brémai muzsikusok című bábjáték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában