Szavazásösszegző

2018.05.14. 13:09

A szelektív hulladékgyűjtésben látják az öngyulladás megelőzését a Fejér megyeiek

Megyénkben megszaporodtak az öngyulladás miatti szeméttüzek, így arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint mi lehet a megoldás ezek megelőzésére.

feol.hu

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Enying, Székesfehérvár, Polgárdi. Hogy mi a közös bennük? Az elmúlt napokban mindhárom helyszínen öngyulladás következtében kialakult szeméttelep-tűzzel kellett a megye tűzoltóinak farkasszemet néznie. A jelenség ráadásul nem csak minket érint, hiszen hasonló incidensek történtek Győrben és Nagykanizsán is.

Olvasóinkat kérdeztük a lehetséges megoldások miatt. Rendkívül sok voksot kaptunk, így megállapíthatjuk, nem hagyja hidegen a téma a megye lakosságát. Szavazóink 65%-a a kukába kerülő hulladék jobb elkülönítésében látja a lehetőséget, ezáltal a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát hangsúlyozzák.

23%-uk szerint egyszerűen csak túl sokat szemetelünk, ennek a csökkentése pedig megoldás lehet a problémára, ami viszont meglepő lehet, hogy a voksolók 12%-át egyáltalán nem érdekli a dolog.

Mindenkinek köszönjük a szavazatok!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában