Focizhatnak az ovisok

2018.04.04. 12:00

Műfüves focipálya épült az iszkaszentgyörgyi óvoda mögött

12,5 millió forint TAO támogatásból és 9,2 millió forint önerőből épült műfüves grund az iszkaszentgyörgyi óvoda mögött.

Majer Tamás

Az ovisok legott birtokba is vették a 12x24 méteres, műfűvel borított focipályát, amelynek szélein palánkok húzódnak, ezzel akár még gyorsabb játékra, s így gondolkodásra késztethetik egymást a gyerekfocisták. Mind a négy oldalon labdafogó hálók magasodnak. Világítás és egy több mint száz fős lelátó is tartozik a komplexumhoz.

Balról: Gáll Attila, Törő Gábor, Gellei Imre
Fotós: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az átadón – az óvodások ünnepi műsora után – Törő Gábor országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy az ilyen grundok lehetnek a kulcsai a tehetséges gyermekek megtalálásának, felkarolásának.

Nemcsak focira használhatják a lurkók a műfüves focipályát
Fotós: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Gellei Imre, az Magyar Labdarúgó Szövetség Szakmai bizottságának elnöke, korábbi szövetségi kapitány szerint ezen a modern kori grundon reggeltől estig rúghatják a bőrt a fiatalok. Gáll Attila polgármester hangsúlyozta, a pálya mindenki számára nyitott lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában