A sportot nem lehet elég korán kezdeni

2018.04.13. 12:30

Kazalról nevezték el az ovipályát Alcsútdobozon

A vén óvoda legifjabbjai vették birtokba a fedett műfüves pályát, amely a tao segítségével épült meg. Kazal, a legendás aranycsapat tagja, Buzánszky Jenő becenevét viseli az ovisméretű létesítmény.

Zsohár Melinda

Az ovisok birtokba vették a műfüves pályát

Fotó: Zsohár Melinda / Fejér Megyei Hírlap

A hajdani zárda, a mai Háromhárs Óvoda műemléképülete mellett alakítottak ki korszerű műfüves pályát 14 millió forintos költséggel.

Fotós: Zsohár Melinda / Fejér Megyei Hírlap

Az ünnepélyes avatón Óváriné Hajagos Csilla vezető óvónő elmondta: az Ovi-sport Alapítvány a társasági nyereségadóból (tao) juttatott pályázat útján 7,1 millió forintot, az önkormányzat 2,8 millió forint önrésszel, a Felcsúti Puskás Akadémia alapítványa további kétmillióval járult hozzá a létesítményhez. Az alcsútdobozi óvodában elismert szakmai munka folyik, a Bozsik Programban is részt vesznek.

Az ovisok birtokba vették a műfüves pályát
Fotós: Zsohár Melinda / Fejér Megyei Hírlap

Az avatón részt vett Tóth Erika polgármester, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és ifjabb Buzánszky Jenő. Az első focimeccset Molnár Andrea, az Ovi-Sport Alapítvány elnöke is köszöntötte.

Fotós: Zsohár Melinda / Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában