Rendhagyó programok

2018.04.11. 21:48

Humán hét a Hétvezérben

Rendhagyó irodalomórák, képzőművészeti kiállítás, Toldi, tudásbajnokság és kincsvadászat is szerepel az idei Humán hét eseményei között.

FMH

A Hétvezér Általános Iskola egyhetes programsorozatát ünnepélyes keretek között nyitották meg: Hatalmas tapssal köszöntötték az iskola diákjai Staudt Ágnes képzőművészt, Elekes Gergő táncost és Czinki Ferenc írót, egykori hétvezéreseket – számol be az önkormányzati kommunikációs központ.

Lángfalvy Péterné igazgató tartalmas időtöltést kívánt a jelenlegi tanulóknak, és örömmel üdvözölte az egykori tanítványokat. A tudást gyarapítja, a közösséget erősíti a hagyományos program, mondta Deák Lajosné önkormányzati képviselő. Farkas László 5/a osztályos diák „Versírás” című saját alkotásában arra biztatta társait, hogy jövőre még többen vállalkozzanak versírásra.

Ezt követően megnyitották Staudt Ágnes kiállítását, amelyen láthatók azok az animációk is, amelyeket a Macskafogó 2. – A sátán macskája című filmhez készített. A hét során lesz idegen nyelvi, történelmi és paint verseny, kincskeresés is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában