Íme a pontos helyszín

2018.04.26. 13:22

Elköltözött a fehérvári kórház bőrgyógyászata

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház bőrgyógyászati osztálya csütörtökön elköltözött. Az új helyről és az okokról Karaszi Margarita osztályvezető főorvos számolt be a Fejér Megyei Hírlapnak.

S. Töttő Rita

Fotó: Archív

Átmeneti jelleggel, de sokkal jobb körülmények közé költözött a bőrgyógyászati osztály április 26-án, azaz csütörtökön a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházon belül. Mostantól a Seregélyesi út 16. szám alatt, a korábbi neurológiai osztály épületében várják a betegeket a szakemberek, amíg az intézmény új belgyógyászati tömbje felépül.

- A betegek ellátásában ez semmilyen változást nem okoz. Ugyanannyi ágyszámmal működünk, ugyanolyan profillal dolgozunk. A betegek szempontjából talán a jobb körülményeket, a kisebb kórtermeket, az új ágyakat érdemes megemlíteni – mondta el Karaszi Margarita osztályvezető főorvos a Fejér Megyei Hírlapnak, hozzátéve: a bőrgyógyászat telefonszámai sem változnak, ugyanazokon az elérhetőségeken hívható az osztály, mint a korábbi időszakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában