Újváros és környékéért

2018.04.10. 16:15

Az egész térségért felelős lett Pintér Tamás

Fejér megye 4-es választókerületében a Jobbik képviselőjelöltje, Pintér Tamás a szavazatok 43,08 százalékának a megszerzésével képviselheti térségünket az elkövetkező négy esztendőben.

DH

Pintér Tamás, Fejér megye 4-es választókerületének képviselője

Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Pintér Tamás elmondta: – Szeretném megköszönni mindazoknak, akik szavazatukkal támogattak, így a dunaújvárosiaknak, a nagyvenyimieknek, .a rácalmásiaknak, a kulcsiaknak, a perkátaiaknak, az adonyiaknak, a pusztaszabolcsiaknak, az ercsieknek, az iváncsaiaknak. Úgy vélem, ez a választási eredmény nagy jelentőséggel bír, azt szeretné üzenni, hogy van remény.

Pintér Tamás, Fejér megye 4-es választókerületének képviselője
Fotós: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Országgyűlési képviselőként minden, Dunaújvárosban és környékén élőt szeretnék képviselni, ezért arra biztatok mindenkit, forduljon hozzám, ha segítségre van szüksége, igyekszem megoldani a választókerületi gondokat. Azon leszek, hogy visszaállítsák a korkedvezményes nyugdíjat, kiállok a vasműs dolgozók érdekében, gondom lesz az egészségügyre, igyekszem orvosolni az oktatási rendszer, azon belül is a dunaújvárosi oktatási intézmények problémáit. Bízom benne, hogy az egész térséget képviselni tudom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában