húsvét után

2018.03.29. 14:18

Soponyáról haladnak Káloz felé az útfelújítás során

Mint arról a Fejér Megyei Hírlapban a héten beszámoltunk: március 26-án átadták a 6307-es számú országút soponyai és kálozi munkaterületét, a munkálatok pedig a napokban el is kezdődnek. 

Szanyi-Nagy Judit

A soponyai terepet Varga Gábor országgyűlési képviselő, Béndek József polgármester és Molnár István, a Közút megyei igazgatója közösen szemrevételezték

Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Szanyi-Nagy Judit

A szakemberek természetesen figyelembe veszik a közelgő ünnepeket, így a tényleges munkavégzés április 3-án kezdődik majd.

– A kivitelező tájékoztatása szerint a munkavégzés burkolatmarással indul, Soponyán kezdenek, s a település Szabadbattyán felőli végétől haladnak déli irányba. Soponya után Kálozon folytatódik a burkolatmarás, szintén észak-déli irányban. Ezzel párhuzamosan történik majd az aszfaltbeépítés: amint kész van a burkolatmarás Soponyán, észak-déli irányban kezdődik az aszfaltozás, majd folytatódik Kálozon – válaszolta megkeresésünkre Molnár István, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér Megyei Igazgatóságának igazgatója.

A soponyai terepet Varga Gábor országgyűlési képviselő, Béndek József polgármester és Molnár István, a Közút megyei igazgatója közösen szemrevételezték
Fotós: Szanyi-Nagy Judit/ Szanyi-Nagy Judit

Ugyancsak tőle tudjuk azt is: az aszfaltmarás a tervek szerint már a jövő héten megkezdődik, az aszfaltbeépítés április-május hónapokban várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában