elismerés

2018.03.27. 18:00

Öt sárbogárdi tűzoltó kapott Tűzoltósági Szolgálati Jelet

A katasztrófavédelem hivatásos állományában hosszú időn át töltött szolgálata és eredményes munkája elismeréséül öt sárbogárdi tűzoltó Tűzoltósági Szolgálati Jelet kapott.

Katasztrófavédelem

Fotó: Katasztrófavédelem

A katasztrófavédelem hivatásos állományában hosszú időn át töltött szolgálata és eredményes munkája elismeréséül Magyarország belügyminisztere Tűzoltósági Szolgálati Jelet adományozott a közelmúltban a sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság öt tűzoltójának. Az elismeréseket Kővágó Dezső tűzoltó alezredes, parancsnok adta át a laktanyában-, tudtuk meg a Katasztrófavédelemtől.

Fotó: Katasztrófavédelem

Húsz éves szolgálata és eredményes munkája elismeréseként Csonka Csaba Róbert tűzoltó főtörzsőrmester és Madarasi Lajos tűzoltó főtörzsőrmester, beosztott tűzoltók, Takács Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester gépjárművezető, valamint tíz éves szolgálata és eredményes munkája elismeréseként Hegedüs Attila tűzoltó főtörzsőrmester és Kiss Lajos tűzoltó főtörzsőrmester, beosztott tűzoltók vehették át a Tűzoltósági Szolgálati Jelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában