"Választások, választási rendszerek"

2018.03.01. 06:30

Indul a szabadegyetem előadás-sorozata Fehérváron

A Kodolányi János Főiskola, valamint a Városi Levéltár és Kutatóintézet öt előadásból álló sorozatának első része kezdődik csütörtökön a szabadegyetemen. Ezúttal a brit választási rendszerbe nyerhet betekintést az érdeklődő közönség.

S. Töttő Rita

Forrás: Pixabay

Március elsején, csütörtökön 16 órakor kezdődik az idei tanév második félévének első előadása a Kodolányi Szabadegyetemen és a Harmadik Kor Egyetemen. A Választások, választási rendszerek címet kapta az öt alkalomból álló előadás­sorozat, melynek első előadója Frank Tibor akadémikus, az ELTE BTK Angol-Amerikai Intézetének egyetemi tanára lesz. A neves szakember a szabadegyetem közönségének érdekes témát hozott, a brit választási rendszer múltjáról, valamint jelenéről beszél majd.

A Kodolányi János Főiskola, valamint a Városi Levéltár és Kutatóintézet által szervezett, bárki által ingyenesen látogatható ma délutáni elő­adás a (Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca. 1. szám alatt található) Szent István Művelődési Ház Szent László termében várja a téma iránt érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában