Gyerekvilág

2018.03.08. 19:00

Könyvtári Ringatók lesznek a tavasz folyamán Horváth Irmával Fehérváron

Új helyszínen is jelentkezik az igényes kisgyermekkori zenei nevelést célzó Ringató program.

Bokros Judit

Horváth Irma foglalkozásait sokan ismerik

Fotó: archív

A Vörösmarty Mihály Könyvtár gyermekrészlegében a tavasz folyamán három Ringató foglalkozáson való részvételre lesz lehetőség.

A kisgyermekes családokat – édesanyákat, édesapákat, de a nagyszülőket is – Horváth Irma várja, aki hangjával és gitárjával, illetve egyéb hangszerekkel adja át az éneklés örömét a résztvevőknek. Az ének-zene szakos pedagógus több mint tíz éve tartja Ringató foglalkozásait megyeszerte és Fehérvár több pontján. A körülbelül félórás alkalmakon a főszerep az ölbéli játékokon és az éneklésen, mondókázáson van, amelybe ki-ki a maga módján kapcsolódhat be. Már az egészen pici, 3-4 hónapos babákat is el lehet vinni, hiszen a ritmus, a zene számukra is élmény.

Horváth Irma foglalkozásait sokan ismerik
Fotós: archív

A kisgyermekek és az óvodások már egészen másképp élvezik a jelenlétet, sokszor maguk is ismétlik a hallott dalokat, mondókákat. A lényeg a kötetlen, zenés családi együttléten van.

Az ingyenes foglalkozásokat március 9-én, április 6-án és május 4-én 9 órától tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában