Jobb fűtésrendszer, modernebb nyílászárók

2018.03.13. 14:30

Korszerűbb lesz a Lövölde úti Nyugdíjas Szolgáltató Ház

Meg­újult a Lövölde úti Nyugdíjas Szolgáltató Ház: nyílászárókat cseréltek, korszerűsítették a fűtést. A tavasz végére új kültéri helyet is kialakítanak.

V. Varga József

Molnár Tamás képviselő (középen) is részt vett a bejáráson

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Megújult, továbbújul a nyugdíjasok közösségi háza, amint Molnár Tamás képviselő, Fehérvár ifjúsági és civil ügyekért felelős tanácsnoka elmondta: mintegy 10 millió forint értékben nyílászárókat cseréltek, a fűtésrendszer korszerűsítésére pedig 7 milliót költöttek. Eszközbeszerzésekre is futotta: egymillióból televíziót, hűtőt, DVD-lejátszót, porszívót, vasalót vásároltak a nyugdíjaskluboknak, és riasztórendszerrel is felszerelték a házat.

Molnár Tamás képviselő (középen) is részt vett a bejáráson
Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A felújítások továbbfolytatódnak tavasszal: kerítés készül, parkosítanak, és egy kültéri közösségi helyet is kialakítanak, ahol pihenni, bográcsozni lehet. Csetényi Attiláné Betti, az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület elnöke köszönetét fejezte ki a városnak a korszerűsítésért, s megtudtuk tőle, hogy a ház szolgáltatásai között fodrász és pedikűrös is található, s a szépkorúak megbízható mesterembereket is elérnek rajtuk keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában