Extrém hideg

2018.02.26. 18:34

Ercsiben fűtött helyiséggel és forró teával várják a rászorulókat

Az ország egész területére extrém hideg időjárás jósoltak a meteorológusok. Hogy ne essen senkinek baja a hidegben Ercsiben fűtött váróhelyiségeket vehetnek igénybe a rászorulók.

FEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: sun ok

A város honlapjára kikerült tájékoztatóban Győri Máté, Ercsi polgármestere felhívja a lakosság figyelmét, hogy az extrém hidegre való tekintettel fűtött helyiségekbe várják az arra rászorulókat. A tartósan hideg miatt a Dr. Ercsényi László Egészségház (Ercsi, Esze Tamás u. 14.), az Ercsi Szociális Szolgálat (Ercsi, Kossuth Lajos u. 12.), valamint az Ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár (Ercsi, Szent István u. 14.) épületében az intézmények munkaidejében, a fűtött helyiségek igénybe vehetőek.

Az Ercsi Szociális Szolgálat munkatársai az Ercsi, Kossuth Lajos u. 12. szám alatt munkanapokon 8.00 órától 18:00 óráig tartanak ügyeletet, ahol forró teával, zsíros kenyérrel és meleg ruhákkal várja a rászorulókat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában