Közérdekű

2018.02.13. 14:30

Hétfőtől új helyen a bicskei hivatal

A Fejér Megyei Kormányhivatal Bicskei Járási Hivatal Okmányirodai Osztálya 2018. február 19. napjától a Bicske, Szent István út 7-11. szám alatti, új épületben folytatja tevékenységét.

Borsányi Bea

Az eddigi okmányirodában alig kétszáz hatáskörben fordulhattak az ügyintézőkhöz az állampolgárok, míg az új épületben, amely korszerű kormányablak, már közel ezerötszáz hatáskörre emelkedik az intézhető ügyek száma – tudta meg lapunk a bicskei önkormányzatnál. A 820 millió forintos beruházás kormánydöntés alapján, állami forrásból történt. Simon László Fejér megyei kormánymegbízott a készülő épület tavaly decemberi bejárásakor ezt mondta: – Célul tűztük ki Bicskén és a megye más pontjain is, hogy méltó körülmények között fogadhassuk az ügyfeleket. Az új épület 2250 négyzetméteres és a jelenleg a város több pontján elhelyezkedő szervezeti egységeket egy helyre integrálja.

A Bicskei Járási Hivatal 68 munkatársa költözik az új épületbe. A költözés miatt az okmányirodai osztályon február 15-én, csütörtökön és február 16-án, pénteken az ügyfélfogadás szünetel, hétfőn pedig 7 és 17 óra között várják az ügyfeleket.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában