ivóvízhiány

2018.02.22. 17:00

Agárdon jövőhéten sem lesz víz

Agárdon a következő héten sem lesz zökkenőmentes az ivóvízellátás. Tájékoztatta a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. a lakosságot.

Feol

Agárd településen február 26. és március 2-a között az ivóvíz hálózat szivacsos mosatását, mechanikai tisztítását végezik a szakemberek – hívta fel a lakosok figyelmét Gárdony honlapja.

A munka során a hálózaton szolgáltatott ivóvíz az alábbi utcákban átmenetileg korlátozásra kerül: Szövetkezetek útja, Balatoni út, Nyár u., Szabadka u., Szúnyog u., Mátyás k. u., Álmos vezér u., Hunyadi J. u., Árpád u., Lehel u., Ságvári E. u., Széchenyi u.

Az érintett utcákban az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk. A tartályos ivóvíz igényét a DRV INFO vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszámon tudják bejelenteni!

Továbbá a DRV Zrt tájékoztatja a kápolnásnyéki, velencei, gárdonyi és agárdi lakosságot, hogy a településeken február 26-a és március 2-a között az ivóvíz hálózaton tolózárak cseréjét végzik. A napi munkavégzések pontos helyszíneiről, a DRV INFO vonalon tájékozódhat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában