Légifotók

2018.01.13. 18:00

Így néz ki Székesfehérvár egy madár szemszögéből

Mindig is kíváncsi volt arra, hogy milyen lehet Fejér megye székhelye a levegőből? Repülőbe szálltunk, hogy megmutassuk Önöknek!

Elekes Gergő

Fotó: Elekes Gergő

Kissé feszengve pillantottam fel az égre utazásunk előtt, hiszen szomorkás, szürke idő fogadott minket a reptéren. Már éppen azon gondolkodtam, hogy törölni kell a programot, amikor pilótám nagy mosollyal az arcán kijelentette, nincs ok az aggodalomra, minden gond nélkül el fogunk tudni indulni.

A kötelező felszállás előtti ellenőrzések elvégzése után aztán mindketten elfoglaltuk helyünket a kétüléses ultrakönnyű repülőgép fülkéjében, majd percekkel később már a fellegekben jártunk.

Székesfehérvár valami elképesztő látványt nyújt fentről nézve is. Tekintélyt parancsolóan emelkedik ki a települést körülvevő szántóföldek és közlekedési útvonalak közül, az embernek a lélegzete is elakad a látottaktól. Megtekintettük Öreghegyet a Bory-várral, a Prohászka templomot, a belvárost, a buszpályaudvart, a DENSO környékét, a vasútállomást, és még az épülő Sóstói stadiont is.

Fotós: Elekes Gergő

Beszéljenek helyettem azonban a képek, szálljanak fel Önök is velünk a magasba!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában