A szebb karácsonyért

2017.12.10. 13:00

Jótékonysági fenyővásár és fafelajánlás a megyei otthonok lakóinak

Jótékonysági fenyőfavásárt szerveznek a megyeháza belső udvarán a szociális és gyermekvédelmi intézmények támogatására.

Szanyi-Nagy Judit

d

A december 9-től 24-éig tartó fenyőfavásárt hagyományosan a Fejér Megyei Kormányhivatal és a Fejér Megyei Önkormányzat szervezi.

– Fontos felhívnunk a társadalom figyelmét arra, hogy még mindig vannak olyan emberek, akiknek nem adatott meg a saját családi környezetben eltöltött, meghitt ünnep – emelte ki Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke. Mint azt Simon László kormánymegbízott és Mátrahalmi Tibor, a Fejér Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság igazgatója hangsúlyozta: a megyében élő több mint 1600 gondozott és 800 gyermek ünnepét varázsolják szebbé. A példaértékű gesztusért köszönetet mondott Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ vezetője és Cséplőné Gönczi Veronika, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény igazgatója is.

Az intézményvezetőknek – köztük a képen látható Deresné Tanárki Máriának – jelképesen átadott egy-egy karácsonyfát Molnár Krisztián elnök (b) és Simon László kormánymegbízott Fotó: Nagy Norbert

A felajánlott 23-23 fa a megye minden részére eljut majd: köztük Bicskére, Dégre, Előszállásra, Gántra és Martonvásárra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában