karácsonyváró

2017.12.05. 21:41

Nyugdíjas pedagógusoknak szólt az iskolai ünnepség

Színültig terített színes asztalok, ajándékcsomagok és mosolygó arcok fogadták a Bory Jenő Általános Iskolába látogatókat.

Szanyi-Nagy Judit

i

Kedden tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Pedagógusok Szakszervezete Fejér Megyei Szervezete Nyugdíjas Tagozata a Bory Jenő Általános Iskolában.

- A szakszervezet körülbelül húsz éve rendezi meg ezt a karácsonyváró rendezvényt. Bár a helyszínek változtak, négy éve már a fehérvári iskola adja a helyet ennek a szép, megható eseménynek - mondta Jámbor Ferencné Ildikó, a szervezet elnöke. A rendezvényre nagyjából harminc főt vártak, ám arra néhányan sajnos nem tudtak ellátogatni az egészségügyi állapotuk miatt.A jelenlévőket Jámbor Ferencné elnök, illetve Udvardi Cserna Ibolya, az óvodai tagozat titkára köszöntötte. Ezt követően énekes-furulyás betlehemi műsort adtak a Maroshegyi Óvoda középső- és nagycsoportos óvodásai.

A nyugdíjas pedagógusok meghitt ünnepségen vettek részt Fotó: FG

- Egy ilyen ünnep méltó emléket állít egymásnak is - hangsúlyozta beszédében Timár Jánosné Katalin, aki a betegsége miatt távollévő Szendreiné Borszéki Mária pedagógus nyugdíjasklub-vezető üdvözletét is tolmácsolta a résztvevőknek. Az ő gondolatait Vargha Tamás országgyűlési képviselő egészítette ki azzal, hogy a közös karácsonyvárás megerősíti az összetartozás érzését. A pohárköszöntőt Brájer Éva alpolgármester mondta, kiemelve: köszönetet érdemelnek a pedagógusok és a szervezet vezetése a folyamatos gondoskodásért, amelyhez elkél a jó egészség és az akaraterő is.

A karácsonyváró rendezvényen Brájer Éva, Vargha Tamás és a szakszervezet vezetősége is ajándékkal készült a tagoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában