Mosolyreferendum

2017.12.23. 07:00

Ismerje meg a Gyermekmosoly pályázat győzteseit!

Lapunk idén is megajándékozta a hagyományosan meghirdetett Gyermekmosoly verseny győzteseit.

R. Szolga Réka

asdf

Egy határozott, férfias pacsival köszönte meg Barabás Balázs a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztőjének, Pósa Árpádnak gratulációját. Lapunk a hagyományoknak megfelelően idén is meghirdette a Gyermekmosoly versenyt, a legtöbb szavazatot kapott csemetéket és szüleiket szerkesztőségünkben ajándékoztuk meg.

Az első helyezett kedvenc játéka a legó. Szereti a logikai feladatokat, tableten meséket nézni. A versenyre nevezés az édesanya ötlete volt. Rengeteg szavazatot kapott,pontosan 2490-et, a begyűjtött szelvények láttán sejthető volt, hogy nyertes lesz. Balázska karácsonyra is legót kap. Az ajándék átadásakor boldog volt és végig nyüzsgött.

A szerkesztőségünkben ajándékoztuk meg a megye legszebb mosolyú gyermekeit Fotó: Pesti Tamás

Második helyen 2172 szavazattal Fürst Milán végzett, aki kedvetlenül érkezett szerkesztőségünkbe, ám hamar feloldódott és még néhány állatot is tudott utánozni hangjával szülei unszolására. A 19 hónapos gyermekről megtudtuk, habár általában vidám, jókedvű, ha nem az van, amit ő akar, akkor bizony morcos is tud lenni. Az édesanya, Horváth Brigitta mindennap mozgósította az családot, az ismerősöket a szavazatokért, lelkesen menedzselte fia gyermekmosoly-kampányát. Milán egyke, a szülők lelkesen sürögnek-forognak körülötte. Kedvenc tárgya a porszívó, az állatok mellett ezt is kiválóan utánozza: sajnos nem volt kéznél egy sem, így rendezvényünkön ezt nem volt hajlandó megtenni.

apunk kiderítette, kik birtokolják Fejér megye legszebb gyermekmosolyát, és sikerült ezeket megörökítenünk Fotó: Pesti Tamás

Harmadik helyen végzett Nádudvari Gergő, akinek édesanyja, Kalincsák Márta kitalálta: ha már végre sikerült a csemetéről egy mosolygós fotót készíteni – mert állítólag ez nem gyakori – akkor azt meg kell mutatni a nagyvilágnak. Érdemes volt! Szülők, nagyszülők, szomszédok gyűjtötték a szavazócédulákat. Kérdésemre, miszerint milyen kisfiú Gergő, az iskoláskorú nővér, Bianka rávágta: kicsi! A 20 hónapos Gergő tehát kicsi, korához képest okos, mindent ért és mindent meg tud magyarázni a maga baba nyelvén.

Falusi Bálint Belián különdíjas, a nagyméretű autók szerelmese. Élénk figyelemmel kíséri, ha az otthona közelében traktor, tűzoltó- vagy rendőrautó halad el. Karácsonyra mi mást kaphatna, mint egy hatalmas kukásautót. Imádja a szállodákat, a szüleivel eltöltött wellness hétvégéket, hiszen 4 hónapos korától úszik. Mindenféle karácsonyi ételt megeszik, nem válogatós, szereti a töltött káposztát és a sülteket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában